Navigatie

Vlaggenmasten

De Rie Masten het adres voor houten vlaggenmasten, aluminium vlaggenmasten en polyester vlaggenmasten

De ambachtelijke vlaggenmasten van De Rie Masten komen uit de eigen fabriek en zijn te herkennen aan de kwaliteit van de afwerking en het gebruikte materiaal. U bent bij De Rie Masten dan ook verzekerd van de beste prijs – kwaliteitsverhouding voor dit Nederlandse product. Dit geldt ook voor de duurzaamheid van de vlaggenmasten van De Rie Masten. Dankzij het gebruik van kwalitatieve materialen voor onze vlaggenmasten weerstaan zij met vlag en wimpel elk weertype.

Keuze uit conische vlaggenmasten en cilindrische vlaggenmasten

Bij De Rie Masten kunt u kiezen voor aluminium vlaggenmasten, polyester vlaggenmasten en houten vlaggenmasten. Zowel conisch als cilindrisch en in verschillende lengten. Een cilindrische vlaggenmast heeft een diameter die boven en onder gelijk is. Bij een conische vlaggenmast is de diameter bij de mastvoet groter dan in de top.

Houten vlaggenmasten

De houten vlaggenmasten worden in eigen fabriek geproduceerd en vervaardigd van Noors grenen. De vlaggenmast behaalt zijn sterkte doordat het hout wordt verlijmd. De houten vlaggenmasten zijn leverbaar in wit, gelakt of in blank gelakt Noors grenen hout.

Aluminium vlaggenmasten

De cilindrische aluminium vlaggenmast wordt ook wel aangeprijsd als budgetmast en is dus geschikt voor lagere budgetten zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit en uw vlagvoering. De aluminium vlaggenmasten zijn leverbaar in wit (wit gepoedercoat) of blank geadoniseerd.

Polyester vlaggenmasten 

Polyester vlaggenmasten zijn kwalitatief hoogwaardige vlaggenmasten en leverbaar in elke gewenste maat en keur. De polyester vlaggenmasten zijn leverbaar met een vierkante of ronde voet.
 

optie`s bij uw vlaggenmast


Elke vlaggenmast word geleverd met knop, koord en kikker. U kunt er voor kiezen om uw vlaggenmast te laten uitvoeren met een liersysteem waardoor u uw touw van uw vlaggenmast gemakelijk naar beneden kunt laten zakken. ook is er voor uw vlaggenmast een anti-diefstal systeem waardoor mensen niet bij uw touw kunnen komen waardoor ze niks uit uw vlaggenmast kunnen stelen. Bij aluminium vlaggenmasten,houten vlaggenmasten en polyester vlaggenmasten zijn er ook diverse knoppen die u kunt bestellen bij uw vlaggenmast.

 

 

© 2016 - 2018 De Rie Masten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel