Betaalmogelijkheden

Bij ons kunt u gebruik maken van verschillende soorten betaalmogelijkheden.

 

Betalen met iDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met creditcard:
Wij accepteren Mastercard en Visa, betalen met uw creditcard gaat erg snel en gemakkelijk. U vult bij het betaalformulier de volgende dingen in: creditcardnummer, Naam kaarthouder, vervaldatum en de CVC of CVV code.

Achteraf betalen via Klarna:
Met achteraf betalen kunt u direct een bestelling plaatsen en hoeft u pas te betalen zodra u de producten heeft ontvangen en gecontroleerd. Op deze manier weet u zeker waar u voor betaalt en betaalt u alleen voor de producten die u daadwerkelijk houdt. Om achteraf te betalen hoeft u enkel uw NAW-gegevens en e-mailadres achter te laten, informatie die u altijd bij u heeft. U kunt betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen via Klarna is een veilige en eenvoudige betaalmethode. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de factuur, maar staan hieronder ook vermeld:

Begunstigde: Klarna AB
IBAN: NL76 INGB 0006 0224 49
BIC/SWIFT: INGBNL2A

 

© 2016 - 2020 De Rie Masten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel